Google Egyszemélyes csapatmunka | Weblapkészítés Szombathelyen és Budapesten
Weblap csomagok Szombathelyről garanciával

Elérhetőségünk:

 

  • Kontakt személy:
Balázs Attila
Mobil: +36 20 946 4693
 
  • Postacím:
 
  • Budapesti elérhetőség:
Bergauer Kft.
1078 Budapest
Nefelejcs u. 21 I/14.
 
Minden érdeklődőt várunk versenyképes ajánlatainkkal.

 

Mindörökké, Ámen.

A keresőoptimalizálásnak gyakorlatilag nincs vége.

Ha feljutottunk a csúcsra, ott vagyunk a weblap­unkkal a találati listán az első lapon, vagy legelöl, akkor sincs pihenés.
Ha mi nem dolgozunk, majd más nem lesz rest.
A konkurencia épp úgy lankadatlanul optimalizálhat tovább, és mi arra ébredhetünk, hogy már el is húzott mellettünk.
Ha belefáradt a harcba, vagy szakemberre bízná a feladatot, keressen meg Szombathelyen.

Kulcsszavak

Itt kell tudni mások fejével gondolkodni. Mit írunk a keresőbe, ha valamit meg akarunk találni. Milyen szavakra optimalizáljuk weblap­unkat, hogy megtaláljanak. Kulcsszerepben a kulcsszó. Kitartással keressük meg őket. A SEO édesgyermekei ők.

Az ellentétes hatás

A figyelem megragadását számtalan eszköz biztosítja a weben, de ne essünk túlzásokba.

Ki szeret diszkóban Shakespeare-t olvasni.

A komoly tartalomról ne tereljük el a figyelmet.

Kutyaütő

A jó címnek bizony az a dolga, hogy eladja a szöveget. A tartalmi stílus fontos, hogy a száraz témát is élvezhetővé, jól fogyaszthatóvá tegye. Ne féljünk meglepetést okozni, megtérül.

Egyszemélyes csapatmunka

 
 
A keresőoptimalizálás csapatmunkaA Google egyik fő értékelő szempontja a releváns tartalmi hivatkozások mennyiségének mérése, tehát jóformán mit sem ér a felénk mutató linkek nagy száma, ha nem olyan tartalmi témából érkezik, mely rokon az általunk fejlesztett lappal.
Ezt a követelményt nagyon nehéz magányos farkasként a weben kielégíteni, de nem lehetetlen. Akár egy kerékpárversenyen, segítőkre van szükség, hogy a szándékunk szerint győztesnek kiszemelt versenyző elől fogják a csapattagok a szelet, megfelelő időben pedig lendületet adjanak neki.
 
 

Csak 10 blog és célba értünk

A linképítés stratégiaKedves barátaim jelentették ki, hogy megfelelő számú bloggal, akár a világot is kifordítják sarkaiból, persze ez amolyan be nem váltott fenyegetéssé szelídült.
A lényeges ebben, hogy a Google nagyon szereti az állandóan frissülő tartalmat, és a blog a külső hozzászólások lehetőségével dinamikusan növelheti a robotok munkáját. Befutó lapunk kulcsszavait felhasználva a blognevekben már összeszedhetünk néhány jó pontot a kezdetben is. Mindenképp tervezzük meg a blogok indításának és a linkstruktúra kialakításának menetét, valamint gondoljuk meg, hogy a keresőket ezentúl bizonyos időintervallumon belül friss tartalommal kell etetnünk.
Tehát lényeges, hogy mekkora a munkabírásunk, mert csak azzal arányos csapatot érdemes építeni. A linkmintázat kialakításánál pedig tartózkodnék a szabályos alakzatoktól, kedvezőbb az organikus kapcsolatrendszert modellező gráfok használata.
 

Blog szolgáltatók csatasorban

A linképítő csapat értékHol találunk blogokat, melyekkel könnyebb az indulás?
Csak rá kell keresni, és sorra jönnek a találatok a különböző szolgáltatásokról, amik ingyenesek, vagy alapvetően elhanyagolható kötséggel rendelkeznek. Néhány tipp: gportal.hu, blogspot.com, blog.hu, blogter.hu stb. 
Miért jó egy ilyen szolgáltató? Irdatlan mennyiségű, állandóan bővülő tartalommal vonzzák a robotokat, nagyon gyors indexbe kerülést biztosítva blogunknak. Könnyen járhatunk úgy is, hogy a linképítés bizonyos fázisában zászlóshajónk elé kerülnek, de izgalomra semmi ok, csak a szelet fogják.
 

A több lábon állás a legcélszerűbb

Az áhított Google pozícióAz összedrótozott blogrendszer nagyon jó eszköz lehet az áhított pozíció megszerzéséhez, de semmiképp nem ajánlom a hagyományos, minőségi linkszerzés elhagyását, mellőzését.
A jó katalógusoknak máig nagy szerepe maradt a releváns linkek kialakításában, a látogatószám növelésében.

 

 

Ahogy nézem

Kevés lesz ez a blog mennyiség, legalább is ami ide mutat, és jóval élőbb, pörgősebb kommentekre lenne szükség. A Kugli szeretei a dinamikát, és pozitívan értekeli is.

Csak az a gáz

A legtöbb blogszolgáltatóról indított backlink anchora értékelhetetlen, ha lehet bele kell babrálni a kódba :)

Weblap, de kinek?

A mondanivaló által meghatározott kulcsszavak megválasztása csak az első lépés, alapot adnak a megfelelő tartalom kialakításához. Szabatosan megfogalmazott, jól megírt szövegek építik fel a lapot, bemutatják a feldolgozott témát. Elsősorban a felhasználóknak készül a weblap, de a keresőbarát megoldások mindig megtérülnek.

Ez tényleg gáz

Számos lapon találkozunk helyesírási hibával, ami a szerkesztő gondatlansága, de romboló a cégre, a szolgáltatásra és a termékre nézve. Aki hibákkal teli portállal jelenik meg, már el is vesztette potenciális vevőinek jó részét. De rossz pont a keresők szemében is, írjunk helyesen, hisz épp annyi idő leírni egy hibás szót, mint egy hibátlant. A weblap legyen a nyelv jó barátja, mert csak így közvetíti gondolatainakat hitelesen a felhasználó számára.  

Soha

Csak hobbi célokra használhatók az ingyenes tárhely szolgáltatók.
Komoly, igényes,  üzleti célú weblap ne kerüljön ilyen szerverre.
Legyen saját domain nevünk, ne takarékoskodjunk a tárhely szolgáltatón se.
Az ingyenesség ára a sok, elfecsérelt, ráfordított idő.

Természetesen Google

Nem kell gondolkodnunk, hogy a legnagyobb, a legtöbbet használt és a legjobb kereső szolgáltatást kiválasszuk.
Dominanciája mára megkérdőjelezhetetlen a keresők piacán.
Szeretjük, vagy nem szeretjük, de használjuk.
Az információk gigászi fellegvára = Google.

Honlap készítés

 
Utazzon velünk az inetrnet világába!
Minőségi, biztonságos, pontos, gyors szolgáltatásokat kínálunk teljes körű vevő- és terméktámogatással.
Ne alkudjon meg, megegyezünk!