Google Naplók | Weblapkészítés Szombathelyen és Budapesten
Weblap csomagok Szombathelyről garanciával

Elérhetőségünk:

 

  • Kontakt személy:
Balázs Attila
Mobil: +36 20 946 4693
 
  • Postacím:
 
  • Budapesti elérhetőség:
Bergauer Kft.
1078 Budapest
Nefelejcs u. 21 I/14.
 
Minden érdeklődőt várunk versenyképes ajánlatainkkal.

 

Mindörökké, Ámen.

A keresőoptimalizálásnak gyakorlatilag nincs vége.

Ha feljutottunk a csúcsra, ott vagyunk a weblap­unkkal a találati listán az első lapon, vagy legelöl, akkor sincs pihenés.
Ha mi nem dolgozunk, majd más nem lesz rest.
A konkurencia épp úgy lankadatlanul optimalizálhat tovább, és mi arra ébredhetünk, hogy már el is húzott mellettünk.
Ha belefáradt a harcba, vagy szakemberre bízná a feladatot, keressen meg Szombathelyen.

Kulcsszavak

Itt kell tudni mások fejével gondolkodni. Mit írunk a keresőbe, ha valamit meg akarunk találni. Milyen szavakra optimalizáljuk weblap­unkat, hogy megtaláljanak. Kulcsszerepben a kulcsszó. Kitartással keressük meg őket. A SEO édesgyermekei ők.

Az ellentétes hatás

A figyelem megragadását számtalan eszköz biztosítja a weben, de ne essünk túlzásokba.

Ki szeret diszkóban Shakespeare-t olvasni.

A komoly tartalomról ne tereljük el a figyelmet.

Kutyaütő

A jó címnek bizony az a dolga, hogy eladja a szöveget. A tartalmi stílus fontos, hogy a száraz témát is élvezhetővé, jól fogyaszthatóvá tegye. Ne féljünk meglepetést okozni, megtérül.

Naplók

Már Budapesten is!

 
 
Ezentúl hetente üzleti elfoglaltság miatt megtalálhatók vagyunk Budapesten is. Minden kedves megrendelőnek és érdeklődőnek lehetősége van személyes találkozóra, illetve előre egyeztetett időpontban akár az Ön által megadott helyen is van mód a tárgyalásra, üzleti megbeszélésre. Kérem keressen meg telefonon az időpont egyeztetés miatt. Rugalmas, gyors és megbízható munkára számíthat. Értéket kap piacképes, reális áron.
 
Budapest Hősök tere egy nagy eső után

Egy csepp Drupal

Egy csepp DrupalFejlesztő rendszerünket használva sok olyan megoldás, ötlet kerül felhasználásra, mely a későbbiekben okulásul más fejlesztőknek, jó tanulság és példa lehet.

Cikk-cakk Hírszőnyeg

Cikk-cakk HírszőnyegKüldje be híreit!

Megkezdte működését a Cikk-cakk Hírszőnyeg. Alapja Drupal tartalomkezelő rendszer, mellyel egy több rovatos újságmodell kialakítása volt a cél. A regisztrált felhasználók bármely rovatba küldhetnek cikkeket, híreket és linkelhetik az eredeti forrást. Ők azok akik értékelhetik saját és mások írásait, melyeket végül sorrendez a lap. Ez biztosít viszonylagos állandóságot a minőségi tartalmaknak, valamint az új cikkek dinamikusan bővítik az olvasható és értékelhető írások számát.

Teszt időszak

Jelenleg a hírújság a működési teszt állapotában van, megjelenése puritán, de várható a vizuális tuning, ami a szakmai közönségen felül, az érdeklődő látogatókat is vonzza.

Link Portas Katalógus

Megnyitott egy általános katalógusunk, ami olyan, mint az elvetett mag.

Egyszemélyes csapatmunka

 
 
A keresőoptimalizálás csapatmunkaA Google egyik fő értékelő szempontja a releváns tartalmi hivatkozások mennyiségének mérése, tehát jóformán mit sem ér a felénk mutató linkek nagy száma, ha nem olyan tartalmi témából érkezik, mely rokon az általunk fejlesztett lappal.
Ezt a követelményt nagyon nehéz magányos farkasként a weben kielégíteni, de nem lehetetlen. Akár egy kerékpárversenyen, segítőkre van szükség, hogy a szándékunk szerint győztesnek kiszemelt versenyző elől fogják a csapattagok a szelet, megfelelő időben pedig lendületet adjanak neki.

Tartalom duplikáció ártó szándékkal?

A tartalom duplikáció negatív hatásaNem várt kettős látás

Kellemetlen meglepetésben volt részem, amikor a lapomra kerestem bizonyos kulcsszó kombinációval, természetesen a kedvező helyezés reményében, és uram bocsá, közvetlenül mögöttem egy számomra ismeretlen oldal jön a tartalmammal. Na irány nézzük meg, hátha korrekt megoldást látok a szöveg átvételére (idézőjel, szerző, forrás megjelölése sehol, viszont link persze szintén nincs).
 

Szombathelyi banner képek

Panoráma képek Szombathelyről

Sok fejtörést okoz, hogy készítsünk lapunk fejlécéhez környezetünkről extra szélesvásznú bannert. Ebben az esetben a 60-100 pixel magassághoz gyakran 800-1000 pixeles szélesség járul. A hagyományos fényképezési arányok digitális gépeknél 3:4 illetve állóképnél 4:3. A megoldás a panorámakép készítése például az általam is nagyon kedvelt Hugin panorama tools program segítségével.
 

A tartalom feldolgozása és a pozitív fomátum

Már régóta irritálják a szemem azok az oldalak, amelyek sötét háttéren világos színű betűkkel jelenítik meg a tartalmat.

Nagy mennyiségű, ilyen hatású sablon is található a weben, és a különféle CMS rendszerek is bőven hoznak erre példát.
  • Vajon ezek használata negatívan befolyásolja-e látogatottsági mutatómat?
  • Kik készítik ezeket a sablonokat?
  • Miért készülhetnek ilyen oldalak?
 

Ékezetek és a karakterkódolás

Sokszor találkozom azzal, hogy hibás karakter kódolás beállítás mellett az ékezetes szavak hibásan, helyettesítő karakterekkel jelennek meg, nem kis fejtörést okozva a felhasználónak. Ilyenkor két döntően negatív esemény következik be:
  • A látogató visszafordul a lapról, és kérdéses mikor talál újra vissza.

Minőségi irányelvek

Néhány napot rendesen kihagytam, de szakmai továbbképzésen estem át. Általában lelkes típus vagyok, de ahogy a Google minőségi irányelveit nézegetem, eléggé lelombozódtam. Ilyen körmönfont gumiszabályokat, csak az hoz létre aki már kellően nyeregben érzi magát, és szerintem ezzel -eléggé elítélhető módon- vissza is él.

Weblap, de kinek?

A mondanivaló által meghatározott kulcsszavak megválasztása csak az első lépés, alapot adnak a megfelelő tartalom kialakításához. Szabatosan megfogalmazott, jól megírt szövegek építik fel a lapot, bemutatják a feldolgozott témát. Elsősorban a felhasználóknak készül a weblap, de a keresőbarát megoldások mindig megtérülnek.

Ez tényleg gáz

Számos lapon találkozunk helyesírási hibával, ami a szerkesztő gondatlansága, de romboló a cégre, a szolgáltatásra és a termékre nézve. Aki hibákkal teli portállal jelenik meg, már el is vesztette potenciális vevőinek jó részét. De rossz pont a keresők szemében is, írjunk helyesen, hisz épp annyi idő leírni egy hibás szót, mint egy hibátlant. A weblap legyen a nyelv jó barátja, mert csak így közvetíti gondolatainakat hitelesen a felhasználó számára.  

Soha

Csak hobbi célokra használhatók az ingyenes tárhely szolgáltatók.
Komoly, igényes,  üzleti célú weblap ne kerüljön ilyen szerverre.
Legyen saját domain nevünk, ne takarékoskodjunk a tárhely szolgáltatón se.
Az ingyenesség ára a sok, elfecsérelt, ráfordított idő.

Természetesen Google

Nem kell gondolkodnunk, hogy a legnagyobb, a legtöbbet használt és a legjobb kereső szolgáltatást kiválasszuk.
Dominanciája mára megkérdőjelezhetetlen a keresők piacán.
Szeretjük, vagy nem szeretjük, de használjuk.
Az információk gigászi fellegvára = Google.

Honlap készítés

 
Utazzon velünk az inetrnet világába!
Minőségi, biztonságos, pontos, gyors szolgáltatásokat kínálunk teljes körű vevő- és terméktámogatással.
Ne alkudjon meg, megegyezünk!